Geroosterde Meiraapjes met Kruiden

Benodigdheden

  • 500 gram meiraapjes, geschild en in parten gesneden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • Zout en peper naar smaak
  • Optioneel: verse peterselie voor garnering

Beschrijving

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng de meiraapjes, olijfolie, knoflook, tijm, oregano, zout en peper in een kom tot de meiraapjes gelijkmatig bedekt zijn.
  3. Verdeel de meiraapjes over een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Rooster de meiraapjes in de voorverwarmde oven gedurende 25-30 minuten, of tot ze zacht zijn en licht gebruind.
  5. Haal de geroosterde meiraapjes uit de oven en garneer met verse peterselie indien gewenst.
  6. Serveer warm als bijgerecht.