Over ons

Wij zijn Bengt en Laura. Met veel plezier en toewijding telen wij de lekkerste groenten. Wij willen jullie verrassen met de vele smaken, kleuren en geuren die de groentewereld rijk is.

Na onze opleiding biowetenschappen zijn wij de biologische groenteteelt ingerold. 

We geloofden niet in de conventionele teeltmethodes die we op de universiteit bestudeerden en wilden onze kennis omtrent duurzame landbouw vergroten.
Na enkele jaren in de biologische groenteteelt gewerkt te hebben in het binnen- en buitenland, besloten we dat het tijd was om ons eigen project op te starten. Onze zoektocht naar een geschikt perceel kon beginnen.

En toen was er....land in zicht!

In juli 2019 kwamen wij, tot ons groot geluk, met Nils van Bioboerderij de Zwaluw in contact. Nils zocht mensen om de zelfplukboerderij van de Zwaluw over te nemen en verder te zetten. Voor ons kwam Nils met een geschenk uit de hemel. 

Wij zijn blij dat we met de Zwaluw kunnen samenwerken. Zo kunnen wij hun koeienmest gebruiken voor ons veld, en mogen de varkens van Nils onze oogstresten opeten. 

Door samen te werken kunnen we de landbouwkringloop sluiten. Deelnemers kunnen in de hoevewinkel van De Zwaluw voor nog meer lokale producten terecht.