Recepten
Zoek recepten op trefwoord in de zoekbalk of op basis van groentesoort (‘Alle tags’)
Schorseneerfrietjes
Bereiding: 1️⃣ Schil de schorseneren (gebruik handschoenen om plakkerigheid te vermijden) en snijd ze in dunne frieten. 2️⃣ Blancheer de frieten 3-4 minuten in kokend

Geroosterde Koolraap met ahornsiroop, peper en rozemarijn
Ingrediënten: Bereiding: 1️⃣ Verwarm de oven voor op 200°C. 2️⃣ Meng de koolraapblokjes met olijfolie, zout en peper. 3️⃣ Spreid uit op een bakplaat en
Gegrilde Peterseliewortel met Hazelnootcrème, Geroosterde Paddenstoelen en Kruidenolie
Dit verfijnde gerecht combineert aardse smaken van peterseliewortel en paddenstoelen met de romigheid van hazelnootcrème en de frisheid van kruidenolie. Perfect voor een bijzonder diner.

Spruitjes in de oven met honing en balsamico. Kidsproof!
Benodigheden Beschrijving Voorbereiden: Halveer de spruitjes in de lengte en verwarm de oven voor op 200 °C.Koken: Breng een pan met water aan de kook
Pasta met aardpeer of zonnewortel
Benodigdheden Beschrijving Bron: Vtm koken, aangepast recept

Frisse salade van groenlof, appel, walnoot en mayonaise
Benodigdheden Beschrijving Smakelijk, Groentegem

Pasta met boerenkool saus (Vegan)
Supersnel, makkelijk en kindvriendelijk powerfood recept. Boerenkool en aanverwanten bevatten enorme hoeveelheden vitamines en mineralen. Benodigdheden Beschrijving Smakelijk! Bengt, Groentegem

Koolrabi Carpaccio met Citrusvinaigrette en Geitenkaas
Dit gastronomische recept combineert de verfrissende smaken van koolrabi met de romigheid van geitenkaas en de levendige citrusvinaigrette, allemaal verrijkt met de knapperigheid van geroosterde hazelnoten en de aroma’s van verse tijm. Het is een lust voor het oog en de smaakpapillen!